Header_Interroll_MCP_Logo
Plattform_EN.jpg

Konceptet bakom den modulära transportörplattormen är banbrytande.

Nu kan man enkelt sammanställa sin egen lösning och lätt ändra på den när det behövs!

Modulerna är perfekt avstämda mot varandra. Det är alltså enkelt att förlänga, korta ner, bygga ut, eller tillföra nya funktioner.  Eller om anläggningen helt plötsligt behöver användas för en annan typ av varor.

Kunder som installerat den modulära transportörplattformen har ökat sin produktivitet med 30%, kan ta hand om dubbelt så många returer på samma yta som förr och har fått ner kostnaden avsevärt.

Fördelar:

  • flexibelt och modulärt koncept
  • hög kapacitet
  • snabb och enkel installation
  • extrem tyst i drift
  • lågt underhåll
  • enkel planering

Standardiserade transportörmoduler:

Med transportörmodulerna i tre standardbredder kan alla vanliga material transporteras på ett tillförlitligt sätt. På så sätt kan kostnaderna för att kombinera olika moduler till en transportörslösning hållas låga och det minskar även kundens reservdelslager till ett minimum.

Effektiva drivsystem

Kundbehov, villkor på plats och typ av material som ska transporteras definierar kraven för ett system. Interrolls transportörmoduler kan planeras flexibelt för den mest effektiva lösningen beroende på uppgift.

ZPA trycklös ackumulering (zero pressure accumulation) kan genomföras med beprövad 24 Volt RollerDrive. För högre prestanda används effektiva 24 volt-enheter som möjliggör effektiv och framtidsäker ZPA-transport. Även 400 Volt flatremsdrivna rullbanor möjliggörs med ZPA. 

Vill du veta mer? Referenser och hjälp.

Interroll har sedan lanseringen av produkten fått in 2500 beställningar från hela världen.

Mjukvaran Interroll Layouter hjälper dig att designa anläggningen in i minsta detalj. Förändras behovet under processens gång eller senare, är det lätt att avbilda dessa. Den öppna plattformsprincipen för Interrolls produkter gör att installationen går fort och lätt.

Kunder som redan använder sig av Interrolls Modular Conveyor Platform är b.la. Hugo Boss, Zalando, Amazon, Ulla Popken, Inditex, Gerry Weber, The North Face och många fler.

Varför Interroll?

Interroll har marknadens mest effektiva drivsystem, trummotorer, RollerDrive, 24 volts system, ZPA system, transportrullar, transportörer, sorteringsanläggningar och transportmoduler för kartonger och lastpallar. Vi erbjuder en global produktplattform med största tillgänglighet för kundanpassade tillämpningar.

Prata med oss!

se.sales@interroll.com

Adress & Kontaktperson:

Interroll Sverige

Kontakta mig!

Produktvideo (MCP)

Header_MCP_Conveyors_Sorters.jpg

 

 Ladda ner broshyr

Mer produktinformation här:

Teaser_MCP_Conveyor_Divert.jpg